Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Πως Φτιάχνουμε Τραγανά Τηγανητά Κολοκυθάκια How to make Crispy Fried Zucchini Chips

















Υλικά

Κολοκυθάκια
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ανακατεμένο με αλάτι και μαύρο πιπέρι
Νερό
Ελαιόλαδο


Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες
Τα περνάμε από το αλεύρι και ύστερα από το νερό
Για να γίνει πιο τραγανή η κρούστα τα ξαναπερνάμε
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι,να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί τα αλατίζουμε και σερβίρουμε

Ingredients

Zucchini
All purpose flour mixed with salt and black pepper
Water
Olive oil

Cut the zucchini into thin slices
Flour them and quickly dip them in water
For a more crunchy crust flour them and dip them in the water again
Fry them in hot oil till golden on both sides
Remove them on paper towels,season them with salt and serve





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου