Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Κεμπάπ Σόγιας Light Κοκκινιστό Soya Chunks Vegetarian Meat Substitute In light tomato sauce



Υλικά

1 ποτήρι Κεμπάπ σόγιας
3 ποτήρια νερό
Κρεμμύδι τριμμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
300 ml Ντοματοχυμό
2-3 κ.σ Κέτσαπ
Αλάτι,μαύρο πιπέρι,κόκκινο γλυκό πιπέρι,ρίγανη
1 κύβος κοτόπουλο
1 ξυλάκι κανέλας
ελαιόλαδο


Σε κατσαρόλα βάζουμε την σογιά με το νέρο και αφού πάρει βράση κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε 10 λεπτά,μέσα στο νερό να φουσκώσει.Έπειτα στραγγίζουμε την σόγια από τα νερά της
Βάζουμε σε κατσαρολάκι την ντομάτα,το κρεμμύδι την σόγια και τα υπόλοιπα υλικά,προσθέτουμε λίγο νερό να καλυφθούν τα υλικά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα
Στο τέλος προσθέτουμε 1 κ.σ ελαιόλαδο και λίγο αλάτι αν χρειάζεται
Σερβίρουμε με πουρέ,με καστανό ρύζι η με μακαρόνια




Ingredients

1 cup soya meat chunks
3 cups water
1 Grated onion
1 tomato, chopped
300 ml tomato juice
2-3 tbsp Ketchup
Salt, black pepper, red sweet pepper, oregano
1 chicken cube
1 cinnamon stick
olive oil


In a saucepan put the soya chunks with the water and let it come to a boil.
Remove from the heat and let it sit in the hot water for 10 minutes Then drain the soya chunks from its water
In a saucepan place the tomato,the onion,the soya meat and the rest of the ingredients.Cover with water and let it simmer,till the sauce thickens
When its done put in a tbsp of olive oil and add some salt if needed
Serve with mashed potatoes,brown rice or spaghetti





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου