Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τζατζίκι Greek tzatziki sauce



Υλικά

1 γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κ.σ ξύδι
μισό αγγόυρι τριμμένο
1 κ,σ άνηθο ψιλοκομμένο
ρίγανη,αλάτι,πιπέρι

Βγάζουμε τα σπόρια από το αγγούρι με ένα κουταλάκι και το τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη
Το αλατίζουμε και το αφήνουμε λίγο σ'ένα σουρωτήρι να στραγγίσει πιέζοντας το με τα χέρια μας για να φύγουν τα υγρά
Ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά και διατηρούμε στο ψυγείο


Ingredients

1 greek yoghurt 200 g
2 cloves garlic, crushed
1 tbsp vinegar
half a cucumber shredded
1tbsp chopped dill
oregano, salt, pepper

Remove the core from the garlic and smash it
Remove the seeds from the cucumber with a spoon and shred it
Season it with salt,put on a colander and press it to drain its juices
Mix together all the ingredients and store in the fridge
                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου