Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Μια μαντάμ Σουσού στα Lidl


Ποιος θα το περίμενε,έφτασε πάλι η μέρα που η μαντάμ Λούλα η Κομψή θα ξαναπήγαινε για τα ψώνια της εβδομάδας στο σούπερ μάρκετ Lidl.

Πετάχτηκε από τον μεσημεριανό ύπνο της,ντύθηκε και πήγε να κάνει τα ψώνια
Έβαλε το ταγιέρ της το ασημί με την ασορτί φούστα,τα τιρκουάζ πέδιλα με το ασορτί λουλουδάκι,μαύρα μεγάλα γυαλιά και ασορτί τιρκουάζ τσάντα.
Αφού τελείωσε τα ψώνια ,έφτασε στο σπίτι της,ανέβηκε στον δεύτερο και άρχισε να βγάζει τα ψώνια από τις σακούλες.Ξάφνου ακούει το θυροτηλέφωνο να χτυπάει δυνατά,από πίσω βρισκόταν η γειτόνισσα η Πέπα η γλωσσού και το χτύπαγε με δύναμη.
Πριν προλάβει να φωνάξει στον γιο της τον Βραχμαπούτρα να μην ανοίξει,η Πέπα η γλωσσού είχε ήδη ανέβει τα σκαλιά και στεκόταν έξω από την πόρτα που είχε ήδη ανοίξει ο γιός της Λούλας .
-Πέρασε Πέπα μου,πως και από δώ ?της είπε η Λούλα η κομψή καθώς καρφώνε με το βλέμμα της την Πέπα που επεξεργάζονταν με τα μάτια της,τις σακούλες με τα ψώνια από τα Lidl
-Για ψώνια ήσουν Λούλα μουυυ? 
Η Λούλα χλόμιασε,ξερόβηξε και της απάντησε
-Είδα κάποιες προσφορές στο φυλλάδιο του Lidl και πήγα να δω πόσο καλά ποιοτικός είναι ,εκεί δε ψωνίζει το σινάφι σου Πέπααα μουυυ? .Είπε στα ψέματα η Λούλα για να μπαλώσει ότι λόγο κρίσης δεν ψώνιζε πλέον μόνο από ελληνικά και ακριβά σουπερ μάρκετ
Έξαλλη και φουριόζα η Πέπα η γλωσσού της απαντά
-Δε ντρέπεσαι λίγο μωρή Λούλα?Μου ντύθηκες σαν τον καρνάβαλο ,με τα γυαλιά σαν βάτραχος για να μην σε πάρουν μάτι οτί ψωνίζεις από <<τα φθηνά?>> Ας είχες μυαλό πριν πιάσει η κρίση να μάζευες τα λεφτά,αλλά όχι εσύ σνόμπαρες τα φτηνιάρικα και σπατάλαγες τα λεφτά σου σε λούσαα,εγώ καλή μου με τον άντρα μου μπορεί να μην έχουμε λεφτά,ούτε να είχαμε,αλλά έχουμε αξιοπρέπεια ,ενώ εσύ έμεινες μόνη σου με τα ακριβά σου τα ρούχα!!
Της είπε η Πέπα η Γλωσσού και ανεβασμένη την μύτη ως το ταβάνι έφυγε από το σπίτι της Λούλας της Κομψής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου