Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Αμερικάνικη Βουτυρόκρεμα και Τούρτα Παραλία American Buttercream and Beach Cake



Υλικά
250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
500 γρ άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
4 κ.σ γάλα
1 βανίλια

Χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη
Χτυπάμε να ασπρίσει
Προσθέτουμε το γάλα,την βανίλια κι αν θέλουμε ξύσμα λεμονιού
Μπορούμε να καλύψουμε και να γεμίσουμε τούρτες,να κάνουμε σχέδια,ροζέτες και λουλούδια
Όταν παγώσει στο ψυγείο γίνεται σταθερή

Συνταγή για τα παντεσπάνια http://jimdiasrecipes.blogspot.gr/2017/07/greek-sponge-cake-and-cake-decoration.html

Για την γέμιση
2 κουτάκια μόρφατ
1 βανίλια΄
2 κ.σ μερέντα

Τριμμένο μπισκότο για την επικάλυψη

Για το σιρόπι
1/4 κούπας κρυσταλλική ζάχαρη
1/4 κούπας νερό
1 κ.σ λικέρ

Βάζουμε την ζάχαρη με το νερό σε ένα μπρίκι και βράζουμε 3 λεπτά αφού πάρει βράση
Στο τέλος προσθέτουμε το κονιάκ
Αφήνουμε να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσουμε

Χτυπάμε τα μόρφατ με την βανίλια και την μερέντα
Σιροπιάζουμε τα παντεσπάνια
Γεμίζουμε το ένα παντεσπάνι με το μορφάτ και το καλύπτουμε με το άλλο
Το καλύπτουμε εξωτερικά με την βουτυρόκρεμα
Το στολίζουμε στις άκρες με ροζέτες,αλέιφουμε από πάνω με μπλέ βουτυρόκρεμα για την θάλασσα και καλύπτουμε το μισό με τριμμένη μπισκότο
Διακοσμούμε με ομπρελίτσες ψαράκια κλπ



Ingedientes

250 gr butter at room temperature
500 gt powdered sugar sifted
4 tbsp of milk
tsp of vanilla extract or flavorings of your choice (lemon or orange zest or extract of your choice)

Beat the butter till and add in the sugar
Beat till the butter gets white and creamy
Add in the milk,vanilla and optionally lemon zest
You can cover and fill cakes,do patterns and rossetes and flowers
After it chills in the fridges it sets

Recipe for the sponge cake http://jimdiasrecipes.blogspot.gr/2017/07/greek-sponge-cake-and-cake-decoration.html

For the syrup
1 cup of granulated sugar
1 cup of water
1 tbsp of liqueur of your choice

Put the sugar and the water in a pan and boil for 3 minutes after it comes to a boil
At the end add in the liqueiur
Let it cool befor using

For the filling
500 gr cool whip or beaten whipping cream
1 tsp of vanilla extract
2 tbsp of nutella

Biscuits powdered for garnishing the top

Beat the whipping cream with the vanilla and the nutella
Syrop the cakes and fill the base with the whipping cream
Cover with the other one
Cover the sides with a thin layer of the butter cream
Garnish the sides with buttercream rossetes and cover the top with blue buttercream for the sea
Spirnkle half of the top with the powdered biscuits
Decorate with umbrellas,sea animalls etc.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου