Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ζουμερή Μπριζόλα στην Λαδόκολλα Moist Steak Baked In Parchment


Υλικά
2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο
αλάτι,ρίγανη,μαύρο πιπέρι
λαδόκολλα

Βάζουμε τις μπριζόλες στην λαδόκολλα και τις περιχύνουμε με τα υλικά
Κλείνουμε την λαδόκολλα τυλίγοντας την στις άκρες σαν φάκελο
Ψήνουμε στους 180 C για 1 ώρα
Το μυστικό είναι ότι δεν τις ψήνουμε με ανοιχτή λαδόκολλα για να πάρουν χρώμα,στα μισά του ψησίματος τις γυρνάμε και ξανακλείνουμε την λαδόκολλα
Αφού τις βγάλουμε θα συνεχίζονται να ψήνονται για αυτό τις βγάζουμε πριν πάρουν πολύ χρώμα,τις αφήνουμε σκεπασμένες 10 λεπτά πριν τις σερβίρουμε

Ingredients

2 porks Steaks (Shoulder)
2 tbsp of olive oil
1 red onion shredded
salt,black pepper,oregano

Put the steaks in parchment paper and cover with the rest of the ingredients
Close the parchment on the side like an envelope
Bake at 180 C for 1 hour
The secret is to keep the parchment closed and not open for the steaks to brown
Half way through baking turn over the steaks and close the parchment
Remove the steaks from the oven before they are too brown.they will continue baking when you remove them,cover them for 10 minutes before serving them



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου